Echipa nationala a Romaniei s-a reunit ieri la Centrul de Fotbal de la Mogosoaia pentru antrenamente in vederea meciurilor cu Franta si Austria, sedinta de pregatire la care atacantul Adrian Mutu nu a participat
Acesta a efectuat insa un program de recuperare la bazin, participarea sa la meciul cu Franta fiind pusa sub semnul intrebarii. Daca nu se va putea pregati pana maine, cand se va stii sigur daca va face parte din echipa, in locul sau va juca Surdu, potrivit Gazeta Sporturilor.

Cu toate acestea, Mutu este optimist cu privire la la convocarea pentru "dubla" din preliminariile CM: "Franta e o echipa de temut, cu jucatori de valoare, de la care nu stii la ce sa te astepti. E important sa invingem si sa profitam de sansele noastre pina la finalul campaniei".

Ceilalti Jucatori care au evoluat duminica la echipele de club au efectuat doar alergari si miscari de stretching, sub comanda secundului Bogdan Stelea. Acestia sunt: Tatarusanu, Pantilimon, Coman, Chivu, Max Nicu, Mara, Codrea, Ad. Cristea si Surdu, relateaza NewsIn.

La finalul sedintei de pregatire, mai multi jucatori au executat lovituri libere de la circa 16 metri, fundasul lui Sahtior, Razvan Rat, fiind remarcat cu cateva executii de exceptie.

Romania va juca in preliminariile Campionatului Mondial din 2010 impotriva Frantei si Austriei. Prima dintre partide va avea loc la data de 5 septembrie, pe arena Stade de France din Saint-Denis. Al doilea joc se va disputa la 9 septembrie, pe stadionul Steaua.






Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.