Clubul spaniol din Segunda Division Hercules Alicante a anuntat, luni, ca romanul Ionel Danciulescu va semna o intelegere valabila pana in 2011si va fi cel de-al 11-lea jucator achizitionat in aceasta vara, informeaza presa din Spania.
"Transferul lui Danciulescu a fost anuntat oficial de Hercules, asta dupa ce in urma cu cateva zile se aflase ca s-a ajuns deja la un acord verbal pentru trecerea jucatorului de la Dinamo la formatia din Segunda. Romanul a fost adus la cererea expresa a antrenorului Esteban Vigo, care a antrenat-o pe Dinamo in sezonul 2005-2006. Jucatorul nu s-a alaturat pana acum lotului lui Hercules, pentru ca a trebuit sa dispute partidele cu Slovan Liberec din Liga Europa si derby-ul cu Steaua", scrie cotidianul Marca, potrivit NewsIn.

Fostul impresar Ioan Becali a anuntat, la GSPTV, ca Danciulescu va pleca marti in Spania, deoarece "este mai bine ca el sa se recupereze dupa accidentare in cantonamentul formatiei la care va juca in urmatorii doi ani".

Aflat pe locul 4 in topul golgheterilor all-time ai Ligii I, cu 187 de reusite, Danciulescu urmeaza sa semneze contractul cu formatia spaniola de esalon secund Hercules Alicante. Aceasta va fi a treia experienta la o echipa din strainatate pentru el, dupa Altay Izmir (1997) si Shandong Luneng (2005).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.