Sport 31 August 2009 16:52
Mijlocasul formatiei Astra Ploiesti, Marius Alexe, a declarat ca nu vrea sa se reintoarca la Dinamo, dupa plecarea lui Danciulescu, care se va transfera la Hercules Alicante, deoarece crede ca va evolua mai mult pentru echipa secunda a clubului din Stefan cel Mare, transmite NewsIn
"Victoria cu Rapid reprezinta cea mai frumoasa seara de cand am inceput sa joc fotbal. Inca nu stiu daca ma voi intoarce in Stefan cel Mare. Un lucru e sigur, nu vreau sa mai evoluez la Dinamo II, vreau sa joc cat mai bine in Liga I. E prima noastra victorie si ma bucur mult, chiar m-am gandit aseara cum ar fi sa marcam eu si Ganea", a spus Alexe.

Marius Alexe si Liviu Ganea au fost imprumutati in aceasta vara de Dinamo la Astra Ploiesti pentru un sezon, insa oficialii din Stefan cel Mare incearca sa-l readuca la echipa pe Alexe pentru a suplini iminenta plecare a lui Ionel Danciulescu la Hercules Alicante.

Astra Ploiesti a invins sambata seara pe Rapid, scor 3-1, in etapa a 5-a din Liga I, prin golurile marcate de Alexe (2) si Liviu Ganea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.