Sport 30 August 2009 16:11
Fundasii romani Dorin Goian si Cristian Melinte au fost inclusi de antrenorul Walter Zenga in lotul formatiei Palermo pentru meciul de duminica impotriva echipei unde evolueaza Adrian Mutu, Fiorentina, informeaza site-ul formatiei din Serie A.
Antrenorul lui Palermo, Walter Zenga, a afirmat ca isi doreste o victorie pe stadionul Artemio Franchi. "Vreau sa vad contra Fiorentinei lucrurile pozitive din ultimele partide, mereu cer jucatorilor mei sa dea totul pe teren, sa-si doreasca victoria. Nu cred ca Fiorentina va fi mai putin motivata in urma calificarii in grupele Ligii Campionilor. Sunt sigur ca echipa lui Prandelli va fi foarte motivata si meciul va fi unul spectaculos", a spus Zenga, potrivit NewsIn.

Tehnicianul lui Palermo a adaugat ca nu crede ca jucatorii Fiorentinei vor fi obositi, dar ca il ingrijoreaza starea terenului, care este una foarte proasta.

El s-a referit si la atacantul roman al Fiorentinei: "Il cunosc foarte bine pe Adrian, este cel mai bun jucator roman, dar prefer sa discut despre jucatorii mei, nu despre adversari".

Meciul dintre Fiorentina si Palermo va avea loc duminica, de la ora 21:45, in etapa a doua din Serie A.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.