Sport 29 August 2009 13:13
Echipajul romanesc format din Camelia Lupascu si Nicoleta Albu a cucerit sambata medalia de argint la dublu rame in proba de 2.000 de metri la Campioantul Mondial de la Poznan, dupa ce a fost cronometrat cu timpul de 7.06,64, potrivit site-ului oficial al competitiei.
Medalia de aur a fost adjudecata de americancele Zsuzsanna Francia si Erin Cafaro, care au incheiat cursa cu timpul de 7.06,28, in timp ce bronzul i-a revenit Noii Zeelande, relateaza NewsIn.

Romania e campioana olimpica la dublu rame, dar la Beijing echipajul a fost format din Georgeta Andrunache si Viorica Susanu.

Aceasta este prima medalie pentru Romania la Campionatul Mondial, urmand ca duminica, de la ora 13:48 sa fie programata si finala de la 8+1 in care este calificat si echipajul tricolor format din Roxana Cogianu, Ionelia Neacsu, Maria Diana Bursuc, Ioana Craciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupascu, Eniko Barabas si Teodora Stoica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.