Sport 31 August 2009 15:03
Afla cu cine se vor lupta echipele romanesti in Liga Europa, conform tragerii la sorti care a avut loc astazi la Monaco.
  • FC Timisoara

Timisorenii vor evolua in Grupa A a Ligii Europa alaturi de echipele Ajax Amsterdam, Anderlecht si Dinamo Zagreb. Cele sase etape din grupa se vor disputa la urmatoarele date: 17 septembrie, 1 octombrie, 22 octombrie, 5 noiembrie, 2/3 decembrie si 16/17 decembrie.

  • CFR Cluj

Formatia pregatita de Antonio Conceicao, CFR Cluj, va evolua in Grupa K a Ligii Europa alaturi de PSV Eindhoven, FC Copenhaga si Sparta Praga, conform tragerii la sorti care a avut loc, vineri, la Monaco. Cele sase etape din grupa se vor disputa la urmatoarele date: 17 septembrie, 1 octombrie, 22 octombrie, 5 noiembrie, 2/3 decembrie si 16/17 decembrie.

  • Steaua

Gruparea lui Gigi Becali va intalni in Grupa H a Ligii Europa formatiile Fenerbahce Istanbul, FC Twente si Serif Tiraspol. Cele sase etape din grupa se vor disputa la urmatoarele date: 17 septembrie, 1 octombrie, 22 octombrie, 5 noiembrie, 2/3 decembrie si 16/17 decembrie.

  • Dinamo

Formatia din Stefan cel Mare a fost repartizata in Grupa F a Ligii Europa alaturi de formatiile Panathinaikos Atena, Galatasaray Istanbul si Sturm Graz. Cele sase etape din grupa se vor disputa la urmatoarele date: 17 septembrie, 1 octombrie, 22 octombrie, 5 noiembrie, 2/3 decembrie si 16/17 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.