Sport 31 August 2009 14:43
Fostul jucator al lui AC Milan, Paolo Maldini, a primit joi un trofeu de la UEFA pentru contributia sa in fotbal, dar forul european a gresit textul scris in italiana, informeaza editia online de vineri a Corriere dello Sport.
Maldini a primit un trofeu care avea gravat un mesaj in italiana, insa acesta a continut o eroare, cuvantul excelent fiind scris gresit. Din cuvantul italian "eccellente" lipsea litera "l", greseala semnalata de presa italiana.

"Publicul prezent in Grimaldi Forum l-a aplaudat in picioare pe Maldini, insa doar fotografii au observat greseala gramaticala, care cu siguranta ii va face pe oficialii UEFA sa se simta rusinati", scrie NewsIn.

Fostul fotbalist in varsta de 41 de ani s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut, avand in palmares, printre altele, cinci Ligi ale Campionilor si sapte titluri de campion in Serie A.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.