Sport 27 August 2009 12:55
Pentru prima data rivalitatea cluburilor Steaua si Rapid a fost invinsa! Nu, nu ne referim la fotbal, ci la echipele de baschet ale sectorului 6: CSA Steaua Turabo si Rapid.
Pentru prima data in istorie, cele doua echipe lupta pentru acelasi obiectiv datorita initiativei ADCSR, Centrului Cultural European Sector 6 si Respect Company de a-i pune fata in fata cu gigantii stret-ball-ului mondial.

Cu 21 de titluri de campioana stranse de-a lungul istoriei baschetbalistice a clubului, echipa de baschet a clubului Steaua revine in forta participand la evenimentul “The Legends of The BlackTop Romania Tour ‘09” impotriva legendarilor AND 1 din SUA. Si pentru ca adversarii nu sunt deloc de ignorat, Steaua si-a unit puterile cu clubul Rapid, la fel de dornic sa demonstreze publicului ca este o echipa cat se poate de valoroasa.

Jucatorii celor doua echipe isi vor pune in evidenta calitatile sportive pe parchetul Salii Polivalente din Bucuresti pe data de 14 septembrie, incepand cu orele 19.00.

Pentru deschiderea show-ului artistul Alex Velea, la randul sau amator de baschet, a pregatit o coregrafie speciala, iar in pauza dintre meciuri spectatorii vor putea demonstra ca sunt la inaltime inscriind un cos de la mijlocul terenului. Cine reuseste, poate reveni rapid cu rotile pe pamant, castigand un scuter Peda Desire oferit de ATVROM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.