Sport 26 August 2009 20:41
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marti, dupa aflarea verdictului primit de Dinamo, ca se bucura ca rivala a primit o pedeapsa blanda, spunand ca este important ca alb-rosii nu au fost exclusi din Liga Europa.
"De ce sa le dea o pedeapsa grea daca n-au facut la nimeni nimic? Suporterii doar au intrat pe teren. Este important ca nu au fost exclusi din Europa League. Ma bucur ca nu au fost suspendati, puteam fi si noi in locul lui Dinamo", a declarat Gigi Becali, citat de NewsIn.

Patronul echipei din Ghencea a spus ca se bucura pentru prietenul sau Cristian Borcea ca Dinamo nu a primit o pedeapsa severa. "E un baiat de aur, de zahar. Eu nu am nimic cu el. Atata doar ca ma enerva cand ma fura la arbitraje. Acum nu mai poate. Avram nu va face tampenii si coruptie, el are nevoie de imagine", a spus Becali, care s-a declarat optimist in privinta calificarii lui Dinamo in grupele Ligii Europa.

"Lucruri din astea s-au mai intamplat. Liberec nu-i asa echipa puternica sa nu poata fi invinsa. Printr-o minune aceasta echipa poate fi invinsa cu 3-0", a declarat Becali.

Patronul ros-albastrilor a fost la fel de optimist si in privinta evolutiei echipei sale in Liga Europa, anuntand ca Steaua va juca finala. "Nu sunt idiot, nu vreau echipe puternice in Europa League. Vom ajunge pana in finala pentru ca nu sunt echipe puternice in aceasta competitie. Obiectivul nostru este finala Europa League", a spus finantatorul stelistilor.

Altfel, Becali a anuntat ca a revenit la sentimente mai bune fata de suporterii dinamovisti si a decis sa le dea 600-700 de bilete pentru derby-ul cu Steaua, dupa ce initial declarase ca nu vrea ca acestia sa asite la meci.

Dinamo a pierdut la masa verde partida tur cu Slovan, din play-off-ul Ligii Europa, va trebui sa achite o amenda de 50.000 de euro si sa joace trei meciuri cu portile inchise, dupa incidentele de la Bucuresti, a decis, marti, Comitetul Disciplinar al UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.