Sport 26 August 2009 17:46
Preturile ridicate ale transferurilor din fotbalul european au determinat modificari si in topul celor mai bine platiti jucatori. Cristiano Ronaldo a urcat stacheta atat la nivelul sumei de achizitie, cat si cea a remuneratiei anuale. Portughezul primeste la Real Madrid 13 milioane de euro pe sezon, fiind de departe cel mai bine platit fotbalist din Europa.
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului, cea mai mare notorietate pe internet si cele mai multe fan-cluburi de pe planeta. Cristiano Ronaldo a adunat toate superlativele in acest an competitional scrie Money.ro, citand The Money Channel. Un asemenea star nu ar putea avea decat un salariu pe masura. FutebolFinance a refacut ierarhia anuala a celor mai bine platiti fotbalisti din lume, in varful careia troneaza vedeta celor de la Real Madrid, cu 13 milioane de euro.

Oficialii Barcelonei nu au ramas mai prejos si au oferit o remuneratie de 9,5 milioane de euro lui Lionel Messi. De asemenea, argentinianul va beneficia si de dublarea clauzei de reziliere, suma fiind stabilita la 300 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.