Sport 25 August 2009 14:31
Presedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca Steaua si Dinamo au trimis cereri pentru a fi arbitrate de o brigada din strainatate la derby, insa daca pana miercuri la ora 14:00 nu se va primi niciun raspuns favorabil, partida va fi condusa de arbitri romani.
"Dimineata am verificat faxurile sosite si am observat ca doar Dinamo a trimis o cerere pentru a avea arbitri straini la derby-ul cu Steaua, ulterior a venit si solicitarea din partea gruparii din Ghencea. Eu am trimis deja cereri catre federatiile din Italia, Spania si Ucraina, insa daca pana miercuri la ora 14:00 nu vom primi acordul din partea forurilor respective, meciul va fi condus de o brigada romaneasca. Mai tarziu nu se poate, pentru ca nu mai este timp, trebuie sa se faca rezervarile la biletele de avion pentru arbitrii respectivi", a spus Avram, potrivit NewsIn.

Comitetul Executiv al FRF a hotarat saptamana trecuta sa completeze articolul referitor la delegarile la meciurile din Liga I cu un punct care permite apelarea la brigazi din strainatate, in cazul in care ambele echipe implicate intr-un joc solicita acest lucru. Din acest motiv, Aron Huzu a demisionat din functia de conducere a CCA, in locul sau fiind numit Vasile Avram.

Derby-ul Steaua-Dinamo, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21:00, pe stadionul din Ghencea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.