"Feroviarii" vor sa-i razbune pe stelisti, invinsi anul trecut de Athletic Bilbao in grupele Cupei UEFA
Echipele de fotbal CFR Cluj si Athletic Bilbao se infrunta azi, de la ora 17.00, in prima mansa din turul doi al Cupei UEFA-Intertoto. Partida va fi transmisa in direct de PRO TV. Meciul consemneaza debutul lui Dorinel Munteanu ca antrenor-jucator la "feroviari".

"Munti" a fost repede adoptat de ardeleni, fiind intampinat cu simpatie pe strada. Dorinel este asaltat de amatorii de autografe, iar suporterii ii dau sfaturi tactice. "Sa joci cu trei varfuri sambata!", i-a cerut un taximetrist internationalului, care a acceptat cu zambetul pe buze indicatia tactica. CFR Cluj i-a achizitionat de la FC Brasov pe Laszlo Balint si pe internationalul de tineret Romeo Surdu.

"Revolutia" lui Dorinel

Dorinel vrea sa revolutioneze sistemul de pregatire si de antrenamente al "feroviarilor", anuntand ca echipa ar putea intra in cantonament cu cateva ore inaintea meciurilor, asa cum se procedeaza in Occident! Din meniul jucatorilor au disparut pastele, care au fost inlocuite cu salate de cruditati. "Vreau sa castigam acest meci. Am adunat date despre Athletic de la Contra si de la Mara. Nu voi schimba sistemul de joc, ci doar oamenii din teren. Am primit incurajari inaintea acestui joc de la fostii mei colegi de la Steaua", a declarat ieri Munteanu.

"Suntem preocupati"

Athletic Bilbao, adversara de azi a ardelenilor, a invins cu 1-0 Steaua, in sezonul trecut al Cupei UEFA. Calificati din grupe, spaniolii au parasit competitia in "saisprezecimi", fiind eliminati de Austria Viena. In Primera Division, Athletic a terminat sezonul trecut pe pozitia a 9-a, cu 51 de puncte. Dintre starurile bascilor, doar Julen Guerrero este asteptat la Cluj. Delegatia ibericilor urma sa soseasca ieri, la ora 18.00, cu o cursa-charter, iar astazi, de la ora 10.00, oaspetii vor efectua un antrenament usor. "Suntem preocupati, dar nu ne temem. Pentru retur vom fi mai pregatiti decat acum", a declarat, inaintea plecarii spre Romania, mijlocasul Artiz Solabarrieta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.