Sport 24 August 2009 11:23
Dupa o prestatie dezamagitoare in meciul cu Sporting, in urma careia a fost criticat de fanii italieni, Mutu revine cu un gol de senzatie, obtinand un egal cu Bologna.
Gratie golului reusit de Adrian Mutu, intr-un meci din prima etapa a campionatului italian, Fiorentina a remizat sambata in deplasarea de la Bologna, scor 1-1, cu Bologna.

Gazdele au deschis scorul in minutul 24, prin Osvaldo, in timp ce Mutu, care a fost introdus la pauza, in locul lui Jovetici, a egalat in minutul 65.
Decarul nationalei a preluat o minge in centrul careului advers si a sutat puternic sub bara portii aparate de Viviano, relateaza NewsIn.

In etapa viitoare, Fiorentina va juca acasa cu Palermo, echipa fundasului Dorin Goian, intr-un meci programat la 30 august.

"Am marcat un gol important, dar nu sunt in forma maxima"

Desi a fost declarat jucatorul meciului Fiorentina-Bologna, Mutu a declarat dupa meci ca inca nu este in forma maxima: "E un gol important pentru ca am reusit sa egalam. Nu sunt in forma maxima, nu am mai jucat de patru luni, e al doilea meci oficial pe care il joc. Trebuie sa imi ating cat mai curand forma de altadata", relateaza ProSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.