Sport 24 August 2009 15:58
Dinamovistii s-au plans ca au fost 'casapiti' in urma unor altercatii cu fani stelisti, ce au avut loc in Piata Romana, dupa meciul cu Slovan Liberec. Politia Capitalei neaga violentele.
Informatii privind un conflict sangeros intre fanii dinamovisti si stelisti, ce ar fi avut loc joi seara, dupa meciul Dinamo-Slovan, au fost postate pe dinamomania.net. Comisarul Ciocan a declarat insa ca nu exista dovezi privind producerea unui astfel de incident, scrie ProSport.

Astfel, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei invita persoanele care au dovezi sau care au fost martore la un asemenea conflict sa se adreseze Politiei.

Incidente au avut loc in timpul partidei pe pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, soldate cu incheierea meciului in minutul 87. [Din cauza fanilor, Dinamo risca suspendarea cu anii].


Ultrasii dinamovisti: "Mai bine afara din Europa decat murdariti"

Intre timp, fanii dinamovisti continua protestele si nu se considera vinovati de faptul ca echipa din Stefan cel Mare ar putea fi exclusa din cupele europene, in urma incidentelor din timpul meciului cu Slovan.

"Nu noi suntem raul lui Dinamo, ci jucatorii indolenti care isi bat joc, dar si conducatorii: zidarul si omul cu buteliile. Sa plece toti, mai bine retrogradati decat murdariti", a declarat un fanatic pentru Gazeta Sporturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.