Dornic sa-si indeplineasca obiectivele, dar, in acelasi timp, vrand sa faca si economii in bugetul patronului George Copos, tehnicianul rapidist Razvan Lucescu apeleaza la solutii de avarie. Au fost transferati, deocamdata, R. Stancu, Minca si Ad. Iordache, toti liberi de contract, si, mai nou, se cauta tinere talente in propria ograda. In meciul cu FC Aarau, scor 1-1, la Rapid a jucat si antrenorul secund Marius Sumudica (foto). Avand in vedere ca "secundul" nu s-a miscat rau, antrenorul principal a anuntat ca il va folosi pe "Sumi", in viitoarea editie de campionat, alaturi de Daniel Niculae.

Cum postul de portar este acoperit, Marian Ionita poate sa stea, pentru moment, linistit pe banca. Reveniti din cantonamentul din Elvetia, giulestenii s-au trezit abandonati pe Aeroportul Baneasa, asteptand minute bune sosirea autocarului, care "aterizase" pe… Henri Coanda. Organizare perfecta!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.