Cu prilejul unei conferinte de presa conducerea campioanei a redeschis conflictul cu FRF, in cazul Radoi.

Clubul Steaua si-a exprimat ieri oficial pozitia in cazul Mirel Radoi. In lipsa jucatorului, cazul a fost prezentat de directorul executiv Valeriu Argaseala, avocatul Catalin Ciubota si doctorul Radu Paligora.

DOPING

Doctorul Radu Paligora a precizat ca medicamentul Depo-Medrol, cu care Radoi a fost tratat, se afla pe lista substantelor interzise doar in timpul competitiei. Cum jucatorul era suspendat pentru ultima etapa de campionat si avea nevoie de doua luni de repaus, medicul a hotarat, dupa consultari cu Ioan Dragan, presedintele Comisiei Antidoping, ca nu este nevoie sa anunte folosirea medicamentului. Mai mult, Valeriu Argaseala l-a acuzat voalat pe Doru Viorel Ursu, presedintele Comisiei de Disciplina, ca prin citirea raportului medical al lui Radoi intr-o sedinta publica fara acceptul jucatorului a incalcat Legea 46, privind confidentialitatea actului medical. Aceasta se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda.

APEL, SAPTAMANA VIITOARE

In privinta suspendarii de patru etape, avocatul Catalin Ciubota a declarat ca aceasta este netemeinica, deoarece in regulament nu este prevazuta o pedeapsa pentru parasirea cantonamentului, ci doar pentru neprezentarea la lot. De asemenea, s-a sustinut in continuare ca jucatorul a avut permisiunea selectionerului sa plece la tratament. Cazul Radoi va fi judecat la Comisia de Apel saptamana viitoare.

DEROGARE PENTRU PROTASOV

Noul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, va primi o derogare pentru a conduce de pe banca formatia din Ghencea, deoarece este inscris in Ucraina la cursul PRO. "Federatia Ucraineana ne-a informat ca domnul Protasov a inceput la data de 3 iunie 2005 cursul in vederea obtinerii licentei PRO UEFA. Cursul se va incheia in noiembrie 2005", a spus directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.