Sport 24 August 2009 09:54
Fostul mare arbitru roman si observator UEFA, Ion Craciunescu, a declarat ca Dinamo risca sa fie suspendata din cupele europene pentru cel putin doi ani dupa incidentele din partida cu Slovan Liberec si nu crede ca mai sunt sanse ca mansa secunda sa se dispute.
"Regulamentul spune ca in cazul in care integritatea jucatorilor nu mai poate fi asigurata, arbitrul trebuie sa opreasca meciul, ceea ce s-a si intamplat. E cea mai grava situatie, ar fi fost altceva daca erau incidente, dar nu se oprea meciul. Masurile vor fi foarte dure in acest caz, nici nu se mai pune problema returului la Dinamo, risca suspendarea cu anii. Va putea fi suspendata doi-trei ani din competitiile UEFA, sunt lucruri deosebit de grave. Lucrurile sunt sensibilizate dupa ce Dinamo a primit avertisment si dupa incidentele de anul trecut cu Nijmegen", a spus Craciunescu.

Partida Dinamo-Slovan Liberec din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa a fost oprita in minutul 87, la scorul de 2-0 pentru oaspeti, dupa ce aproximativ 50 de fani au patruns in teren, nemultumiti de evolutia echipei lor favorite, iar formatia ros-alba ar putea pierde jocul la masa verde, arata NewsIn.

In minutul 84, un suporter al lui Dinamo a patruns pe teren si a luat steagul de la coltul terenului aruncand cu el spre jucatorii dinamovisti, fiind prins de stewarzi abia dupa aproximativ un minut.

La numai doua minute distanta, restul ultrasilor dinamovisti de la peluza Catalin Haldan au rupt gardul despartitor si aproximativ 50 au patruns pe teren, iar arbitrul a decis sa trimita cele doua echipe la vestiare, fluierand finalul meciului. In drum spre vestiare, Ionel Ganea le-a aratat fanilor de la Tribuna a II-a ca partida se va incheia cu 3-0, la masa verde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.