Sport 20 August 2009 12:46
Presa din Germania considera ca formatia VfB Stuttgart se poate considera ca si calificata in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a castigat cu 2-0 meciul din deplasare contra lui FC Timisoara.
"Este vorba despre reputatie, dar mai ales despre multi bani. Stuttgart castiga cu 2-0 meciul din tur si are mari sanse sa incaseze aproape 20 de milioane de euro prin participarea in grupele competitiei. Markus Babbel a lasat pe banca mai multi jucatori, dar chiar si asa echipa a castigat cu scorul de 2-0, fara prea mult efort. Golurile au fost reusite Gebhart, care a transformat un penalty obtinut de Marica, iar al doilea a fost reusit de Hleb, dupa o cursa fantastica", scrie editia online a Kicker, citata de NewsIn.

"Stuttgart este aproape in grupe dupa primul meci, in care Hleb a realizat un solo stralucitor. Echipa va fi a treia formatia germana care va evolua in grupe, dupa Wolfsburg si Bayern Munchen. Timisoara a fost sustinuta de peste 23.000 de spectatori, dar nu a reusit sa marcheze, desi a inceput meciul agresiv. Un alt handicap al adversarei este ca in retur nu va putea conta pe serviciile lui Alexa si Artiom Karamian", noteaza Sport1.de.

"Liga Campionilor, vin svabii! Alexander Hleb a marcat al doilea gol al echipei dupa un slalom prin toata defensiva Timisoarei. Gazdele nu au amenintat prea periculos poarta, dar si Stuttgart nu a mai fortat dupa ce a fost sigura de victorie", scrie editia online a Bild.

Site-ul oficial al clubului german apreciaza ca echipa a reusit o victorie foarte importanta in vederea calificarii in grupele Ligii Campionilor. "Meciul a fost unul muncit, in care ambele echipe au dorit sa obtina un rezultat cat mai bun. In ciuda temperaturii de aproximativ 30 de grade Celsius, jucatorii au depus mult efort pe teren. Primul gol a fost reusit de Timo Gebhart, care a tranformat un penalty dupa ce Pantilimon l-a faultat in careu pe Ciprian Marica. Scorul final a fost reusit de Hleb, la finalul unei curse excelente, iar antrenorul Markus Babbel va fi mai linistit in retur", noteaza sursa citata.

Formatia pregatita de Ioan Ovidiu Sabau, FC Timisoara, a fost invinsa, ieri, pe teren propriu, de formatia germana VfB Stuttgart cu scorul de 2-0, in prima mansa din play-off-ul Ligii Campionilor, primind ambele goluri intr-un interval de trei minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.