Sport 19 August 2009 20:05
Tribunalul Arges a dispus ieri revocarea masurii arestarii preventive in cazul finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, directorului hypermarketului PIC, Liviu Facaleata si fostului presedinte al CCA, Gheorghe Constantin, insa sentinta poate fi atacata cu recurs.
Cei trei inculpati trimisi in judecata in stare de arest preventiv au fost prezenti in sala, dupa care au fost dusi inapoi la Penitenciarul Colibasi. Deliberarile au durat aproape cinci ore, iar sentinta data de Tribunalul Arges poate fi atacata cu recurs in termen de 24 de ore de la pronuntare. Recursul se va judeca la Curtea de Apel Pitesti, transmite NewsIn.

Curtea de Apel Pitesti a respins, in data de 14 august, recursul depus de finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, impotriva respingerii cererii de eliberare sub control judiciar. "Instanta respinge ca nefondat recursul declarat de inculpatul Penescu Gheorghe Cornel, detinut in Penitenciarul Colibasi, impotriva incheierii din data de 12 august 2009, pronuntata de Tribunalul Arges. Obliga pe recurent la 200 lei cheltuieli judiciare catre stat", se arata in incheierea de sedinta a Curtii de Apel Pitesti. Sentinta este definitiva si nu poate fi atacata cu recurs.

Cornel Penescu a fost arestat in urma cu patru luni in scandalul de coruptie din fotbal si potrivit avocatului sau a depus pana in prezent noua cereri de eliberare, fie sub control judiciar, fie pe cautiune, insa toate au fost respinse ca neintemeiate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.