Sport 19 August 2009 14:16
Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovich, va fi tata pentru a sasea oara, iubita sa, Daria Zhukova, fiind insarcinata in sase luni.
Miliardarul rus, care mai are doi fii si trei fiice din prima casatorie cu Irina, este foarte entuziasmat de venirea pe lume a celui de-al saselea mostenitor. "Sunt foarte entuziasmati ca vor fi parinti. Inca nu stiu sexul copilului care se va naste la Moscova", a spus un apropiat al cuplului.

"Dasha este asa de micuta incat nici nu se vede burta, chiar daca este insarcinata in sase luni",
a continuat acesta, potrivit DailyMail.

Abramovici, in vasrta de 42 ani, si Dasha, un fost model in varsta de 28 de ani, sunt impreuna de trei ani. Cei doi s-au intalni la o petrecere de Anul Nou, in 2006 dar nu au inceput o relatie inainte ca miliardarul rus sa divorteze de Irina, cu care a fost casatorit timp de 16 ani. Presa britanica specula la acea vreme ca fosta sotie a miliardarului a primit in jur de 7 miliarde de euro in urma divortului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.