Sport 18 August 2009 18:08
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca prestatiile arbitrilor romani in primele 3 etape ale Ligii I au fost "dezastruoase", iar daca echipele vor cere brigazi din strainatate, el le va sustine in acest demers.
"Arbitrajele din acest inceput de campionat au fost dezastruoase, chiar daca etapa din acest sfarsit de saptamana a fost mai linistita. Cluburile pot face cerere catre LPF ca vor arbitri straini, iar noi mergem in Comitetul Executiv al FRF. Daca acolo se aproba acest lucru, CCA trebuie sa se conformeze. Daca le convine bine, daca nu, pleaca. Eu sunt alaturi de cluburile mele in orice situatie. Au si conducatorii dreptate, iar daca cer straini, e o problema", a spus Dragomir, potrivit NewsIn.

Presedintele LPF a afirmat ca asteapta cu nerabdare partidele din cupele europene si spera ca macar 4 din cele 5 echipe romanesti sa acceada in grupele competitiilor europene. " Cred ca FC Timisoara va avea cel mai greu adversar. Chiar am urmarit ultimul meci din campionat al lui VfB Stuttgart si au o echipa foarte buna. Pe cei de la FC Vaslui i-am vazut cu FC Brasov, au jucat bine si chiar m-as bucura sa treaca de AEK Atena. Dinamo e echipa serioasa, nu vad sa se impiedice de Slovan Liberec. Avem un campionat puternic, intre primele 7 din Europa", a precizat oficialul.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.