Sport 18 August 2009 17:15
Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, nu se considera implicat in "scandalul asa-numitei tentative de corupere a arbitrilor", motiv pentru care este decis sa nu renunte la functie.
Presedintele FR Handbal a precizat ca nu va demisiona din functia pe care o ocupa in acest moment, chiar daca mai multi oameni din lumea handbalului i-au cerut-o. "A demisiona acum ar insemna ca recunosc, de fapt, implicarea in scandalul asa-numitei tentative de corupere a arbitrilor danezi, ceea ce resping categoric. Pana la Adunarea Generala de alegeri, programata peste aproximativ o luna, am datoria sa duc la bun sfarsit toate obligatiile pe care mi le-am asumat. La Adunarea Generala din 2005 mi s-a incredintat actualul mandat si am anuntat oficial si ferm ca, la expirarea lui, nu voi mai candida la presedintia FRH", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul forului, citat de Cotidianul.

Fostul handbalist mai spune ca declaratiile facute publice de "Academia Catavencu" nu aveau caracter oficial: "La 13 iunie 2008 m-am deplasat la Oradea pentru a asista la ultimul antrenament al echipei nationale, dupa care am mers si la Hotelul Continental, unde era cazat lotul, intalnindu-ma in hol cu domnii Petre Paleu si Aihan Omer. Acestia m-au informat asupra intentiei de a se deplasa la aeroportul din Budapesta pentru a-i intampina acolo pe arbitrii danezi. Afland de intentia lor, l-am atentionat de domnul Omer ca fiind chiar antrenorul echipei nu este indicat sa se duca, iar pe domnul Paleu l-am pus in garda ca, prin gestul sau, ar putea da nastere unor posibile interpretari".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.