Sport 13 August 2009 11:29
Luptatorul roman a stabilit ieri un nou record al competitiei, dupa ce si-a invins cei trei adversari intr-un timp mai scurt decat cel al lui Peter Aerts, detinut timp de 11 ani, noteaza site-ul oficial al competitiei
"Recordul lui Peter Aerts a fost doborat! A sosit, in sfarsit, noua generatie! Cand este vorba despre evenimentele K1, multi se gandesc la Jerome LeBanner, Peter Aerts, Ray Sefo si Musashi. Editia de astazi a fost ca o amintire a celei din 1993, atunci cand a inceput totul. Au fost 6 luptatori care nu au mai intrat pana acum pe ringul din Japonia, dar au fost determinati sa-si lase amprenta. Unul dintre diamantele descoperite a fost Ghita, care a stabilit un nou record prin cele trei victorii si a depasit recordul vechi de 11 ani al lui Aerts", potrivit sursei, relateaza NewsIn.

Ghita si-a invins cei trei adversari in 5 minute si 15 secunde, cu un minut si 30 de secunde mai putin decat performanta luptatorului olandez, consemnata in 1998. "Ceea ce este si mai interesant este ca toti trei au fost invinsi prin aceeasi tehnica: low kick", mai scrie site-ul competitiei.

Luptatorul roman Daniel Ghita a castigat, marti, gala K1 de la Tokyo, dupa ce l-a invins pe ucraineanul Sergei Lascenko in finala piramidei de 8 printr-un KO, reusind astfel sa se califice pentru Final Elimination, turneu decisiv pentru obtinerea unui loc in marea finala de la Yokohama.

Final Elimination va avea loc la 26 septembrie, la Seul, in timp ce marea gala a anului se va disputa la 5 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.