Sport 12 August 2009 19:27
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca problemele medicale ale lui Tanase nu ii pot influenta cariera, astfel ca jucatorul a devenit al Stelei.
"Cristi Tanase este jucatorul Stelei, acordul de transfer este semnat. La Steaua se face un control medical foarte amanuntit, aceasta mica imperfectiune a fost depistata de medicii nostrii pentru a se vedea daca acest lucru poate avea o influenta negativa asupra lui. Dupa control, medicii au spus ca jucatorul este perfect apt pentru performanta. Nu am inregistrat contractul la Liga. Urmeaza sa facem acest lucru in cel mai scurt timp. Suma ramane tot 1.8 milioane de euro, maine urmeaza sa platim" a declarat Argaseala la Sport.ro

Potrivit NewsIn, Gigi Becali dezvaluia luni ca mijlocasul Ciprian Tanase se confrunta cu o problema medicala, iar transferul sau la Steaua este in pericol: "Tanase are o problema medicala mai veche, are un picior mai scurt. El trebuie sa faca un control medical sa vedem daca acea accidentare de la muschi este din cauza acestei probleme. Am vorbit asta si cu Penescu, dupa ce testele medicale vor fi in regula, atunci ii voi achita o parte din bani. Nu stiam de problemele medicale ale lui Tanase inainte sa negociem transferul".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.