Sport 12 August 2009 15:50
Luptatorul roman Daniel Ghita a castigat, astazi, gala K1 de la Tokyo, dupa ce l-a invins pe ucraineanul Sergei Lascenko in finala piramidei de 8 printr-un KO si a reusit sa se califice pentru Final Elimination, turneu decisiv pentru a obtine un loc pentru marea finala de la Yokohama.
Romanul a dominat clar disputa in special datorita loviturilor de picior si l-a invins pe Lascenko prin KO dupa numai doua minute, reusind astfel sa castige toate meciurile din piramida inca din prima repriza, relateaza NewsIn.

Ghita a trecut in sferturile de finala de britanicul John Love, prin KO, dupa numai un minut de lupta, gratie unei lovituri de stanga la cap. In penultimul act al competitiei, romanul ar fi trebuit sa il intalneasca pe olandezul Malvin Manhoef, insa acesta a abandonat din cauza problemelor medicale de la meciul din sferturi, iar locul sau a fost luat de rezerva Yuki. Luptatorul din Bucuresti nu a avut probleme nici in fata acestuia, reusind un nou KO in mai putin de un minut si jumatate.

Daniel Ghita a reusit sa se califice astfel pentru Final Elimination, turneu decisiv pentru obtinerea unui loc la gala finala de la Yokohama de la finalul anului. Final Elimination va avea loc pe 26 septembrie, la Seul, in timp ce marea gala a anului se va disputa pe 5 decembrie.

In varsta de 28 de ani, Daniel Ghita a mai disputat inainte de aceasta gala 28 de lupte, dintre care 25 au fost victorii si trei esecuri. 20 dintre victorii au fost obtinute prin KO, in timp ce infrangerile au fost inregistrate in fata lui Gregory Tony, Dzevad Poturak si Roman Kleibl.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.