Sport 11 August 2009 12:57
Litigiul s-a soldat cu un verdict catastrofal si din cauza comportamentului ciudat al fotbalistului. A fost superficial sau prost sfatuit? Cine e, de fapt, Adi Mutu?
A fost superficial sau prost sfatuit? Cine e, de fapt, Adi Mutu? se intreaba Prosport.

Nepasare?

Ce nu stie nimeni in Romania este ca Mutu a avut ocazia sa opreasca din fasa demersul lui Chelsea. Potrivit Porsport, imediat dupa ce a devenit oficial ca Mutu a consumat cocaina si dupa ce a fost dictata suspendarea de sapte luni, Chelsea, prin oficialii sai l-au chemat pe Adrian la o intalnire neoficiala menita sa asigure o despartire pe cale amiabila a fotbalistului de clubul englez, o intelegere care, daca ar fi avut loc, i-ar fi determinat pe cei de la Chelsea sa nu-l mai urmareasca ulterior in justitie. Britanicii i-au contactat pe impresarii de atunci ai fotbalistului, fratii Becali. Victor Becali i-a expus problema lui Mutu, care a promis ca va participa la respectiva negociere cu Chelsea, insa nu a facut-o, anuntand ulterior ca renunta la colaborarea cu impresarii sai.

Naivitate?


In plus, mai arata cotidianul Prosport, pe tot parcursul procesului cu Chelsea, Mutu a beneficiat de serviciile catorva avocati, carora se vorbeste ca le-a platit onorarii care ajung la un total in euro cu sase cifre. Nu si i-a ales singur, ci la sfaturile actualului sau impresar, Alessandro Moggi. Nu onorariile sunt problema, ci faptul ca respectivii avocati nu au cerut niciodata in proces implicarea, in soliar cu Mutu, a lui Juventus. Clubul din Torino a beneficiat de serviciile fotbalistului fara sa plateasca vreo suma de transfer, dupa scandalul din 2004. Coincidenta sau nu, Luciano Moggi, tatal agentului lui Mutu, era pe atunci eminenta cenusie la Juve.

Cititi intreaga poveste aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.