Sport 11 August 2009 12:26
Romanca, semifinalista la turneul de la Los Angeles, a avansat patru pozitii, pana pe locul 24, aceasta fiind cea mai buna clasare a sa din ierarhia WTA, conform clasamentului publicat luni de site-ul oficial al forului international.
Umatoarea romanca din top 100 WTA, Raluca Olaru, a coborat o pozitie, pana pe 54, aceeasi mutare fiind si in cazul Monicai Niculescu, locul 73 mondial. Potrivit NewsIn, Alexandra Dulgheru, care a fost eliminata in primul tur al calificarilor la Cincinnati, a coborat doua locuri, pana pe 75. Ultima romanca din top 100, Edina Gallovits, a coborat si ea un loc, pana pe 91.

In clasamentul de dublu, cel mai bine clasata este Monica Niculescu, pozitia 29, cu un loc mai jos fata de saptamana precedenta. Urmatoarea romanca din top 100 este Sorana Carstea care stationeaza pe locul 36. Pe pozitia 89 este Raluca Olaru, cu un loc mai jos.

In aceasta saptamana are loc turneul de la Cincinnati, dotat cu premii in valoare de 2.000.000 de dolari. Pe tabloul principal de simplu este prezenta si Sorana Carstea care va debuta impotriva americancei Meghann Shaughnessy, posesoare a unui wild-card. Pe tabloul de dublu este prezenta Monica Niculescu ea urmand sa joace alaturi de Akgul Amanmuradova (Uzbekistan).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.