Sport 11 August 2009 10:37
Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, duminica seara, ca in acest moment nu se pune problema ca Dario Bonetti sa fie demis din functie si se va lua in calcul aceasta varianta doar daca se rateaza calificarea in grupele Ligii Europa.
"Indiferent de ce se va intampla, pana la jocurile pentru calificarea in grupele Ligii Europa nu ne gandim la demiterea lui Bonetti, Obiectivul nostru principal, primul din acest sezon, este sa ajugem in grupe, nu se pune problema sa renuntam la Bonetti. Vom discuta doar atunci de ce se va intampla", a spus Borcea la GSP TV, adaugand ca la revenirea in tara va discuta schimbarea secundului Costel Orac cu Ion Marin.

Dinamo va intalni formatia Slovan Liberec in play-off-ul Ligii Europa, decisiv pentru calificarea in grupele competitiei. Prima mansa va avea loc pe 20 august in Romania, in timp ce jocul retur se va disputa la 27 august in Cehia, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.