Sport 10 August 2009 11:21
Boxerul panamez Jose "Maco" Arboleda a murit, sambata, la 22 de ore dupa ce autobuzul in care se afla s-a prabusit intr-o prapastie, accident care a avut loc in capitala statului Panama, informeaza presa sud-americana.
Arboleda, in varsta de 27 de ani, se afla in autobuz ca pasager, iar la un moment dat soferul a pierdut controlul autovehiculului, care a iesit de pe carosabil si s-a prabusit intr-o rapa. Boxerul a fost transportat de urgenta la spitalul Sfantul Tomas, dar a murit din cauza ranilor pe care le-a suferit la stomac si la gat, scrie NewsIn.

Panamezul boxa la categoria cocos, iar pana acum avea un palmares impresionant, el reusind sa castige 23 de meciuri din 29. A mai inregistrat in cariera si 4 remize, dar si doua infrangeri.

El urma se treaca la categorie super-usoara si ar fi boxat cu Feideri Viloria, la data de 5 septembrie, in Panama. Arboleda era cotat la categoria sa ca al 9-lea boxer din America de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.