Sport 10 August 2009 10:58
Capitanul echipei Espanyol Barcelona, Daniel Jarque, a decedat sambata in Italia, in urma unei crize cardiace suferita in timp ce vorbea la telefon cu prietena sa, informeaza Marca.
Daniel Jarque (26 de ani) se afla alaturi de colegii sai intr-un turneu de pregatire in Italia si a fost gasit fara suflare de colegii sai, in camera sa de hotel, din Coviciana. Fotbalistul a fost transportat de urgenta la cel mai apropiat spital, unde medicii nu au putut sa il resusciteze, scrie NewsIn.

Jucatorul spaniol a debutat la Espanyol pe 20 octombrie 2002, dupa ce anterior evoluase la echipele de juniori ale acesteia. In sezonul trecut, Jarque a jucat in 36 de meciuri si a marcat doua goluri. El si-a trecut in palmares Cupa Spaniei, in 2006, si a jucat finala Cupei UEFA in 2007.

Jarque ar fi trebuit sa joace duminica, alaturi de colegii sai, cu formatia Rimini, intr-un meci de pregatire care era programat la Bologna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.