Sport 10 August 2009 17:40
Internationalul brazilian al lui AC Milan, Ronaldinho, a fost determinat de cativa suporteri ai gruparii de pe San Siro sa paraseasca o discoteca din Milano, unde fostul jucator al Barcelonei era insotit si de coechipierul sau Dida, relateaza Gazzetta dello Sport.
Cei doi fotbalisti sud-americani au fost abordati de un grup de fani ai echipei rossonere care le-a reprosat celor doi faptul ca isi petrec noptile in localuri in loc sa se odihneasca. In consecinta, Ronaldinho si Dida au parasit discoteca, scrie NewsIn.

De curand, aceeasi sursa a scris ca "Balonul de Aur" al anului 2005 a petrecut un "weekend intens" la Barcelona, profitand de cele cateva zile libere pe care tehnicianul brazilian Leonardo le-a acordat elevilor sai dupa turneele din Statele Unite si Germania.

Altfel, patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a anuntat in urma cu o luna ca Ronaldinho i-a promis ca isi va asuma mai multa responsabilitate in cadrul echipei si va fi noul lider al gruparii rossonere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.