Sport 10 August 2009 17:00
Editia de sambata a publicatiei germane Bild noteaza ca VfB Stuttgart va intalni cel mai facil dintre posibili adversari in play-off-ul Ligii Campionilor si ii avertizeaza pe elevii antrenati de Markus Babbel ca FC Timisoara "trebuie facuta zob" in dubla mansa a intrecerii.
"Timi...cum?", se intreba jurnalistii de la cotidianul german, care mai apoi scriu ca echipa banateana "trebuie facuta zob".

Dupa tragerea la sorti care a avut loc vineri la Nyon, in urma careia Stuttgart va juca in play-off-ul Ligii cu FC Timisoara si a evitat adversari precum Atletico, Fiorentina sau Celtic, acelasi ziar titreaza "acesta chiar ca se numeste noroc", considerand formatia romana drept cel mai slab cotata echipa dintre posibilii oponenti, informeaza NewsIn.

De asemenea, Bild aminteste despre cele doua scandaluri in care a fost implicat clubul patronat de Marian Iancu, cel cu palmaresul si culorile echiei, dar si de episodul din meciul cu Rapid, cand fostul atacant al lui Stuttgart, Ionel Ganea, l-a lovit pe asistentul Dorin Mudura pe vremea cand primul evolua pentru FC Timisoara.

In final, publicatia germana ii evidentiaza pe Costel Pantilimon si Gigel Bucur, ca fiind cei mai importanti jucatorii ai gruparii banatene si nu omite sa consemneze faptul ca elevii antrenati de Sabau au eliminat in turul 3 al competitiei pe detinatoarea Cupei UEFA, Sahtior Donetk.

FC Timimisoara va intalni pe VfB Stuttgart in play-off-ul Ligii Campionilor, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri la Nyon. Prima mansa va avea loc pe 18 august in Romania, in timp ce jocul retur se va disputa la 26 august in Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.