Sport 10 August 2009 10:33
Micutele Charlene Riva si Myla Rose au aparut pentru prima oara in public, alaturi de parintii lor intr-o fotografie postata pe Facebook.
In timp ce tenismenul incerca sa explice istoria fotografiei si peripetiile prin care au trecut pana a iesit o poza decenta, acesta a marturisit ca va trebui sa le paraseasca pentru moment din cauza meciurilor pe care le va juca la Montreal Masters.

Alaturi de fotografie, pe pagina de Facebook Federer precizeaza ca aceasta a fost realizata de tatal sau, Robert, care se crede deja un fotograf profesionist. “A fost foarte amuzant ca amandoua sughitau in timp ce noi ne chinuiam sa facem o fotografie decenta”, a declarat sportivul.

Feder, proaspat detonator al titlului de Cel mai bun jucator de tenis din lume, in urma finale de la Wimbledon cu Andy Roddick a mai adaugat ca “Fetele si mama lor se simt foarte bine”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.