Sport 9 August 2009 17:46
Tenismena Sorana Carstea a reusit, aseara, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Los Angeles, dupa ce adversara sa, Sabine Lisicki (Germania), a abandonat la scorul de 6-3, 1-0, informeaza sit-ul oficial al competitiei.
Pentru aceasta victorie, romanca si-a asigurat un cec in valoare de 14.825 de dolari si 120 de puncte WTA. In sferturi, Carstea o va intalni pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul opt. Cele doua s-au mai intalnit in trei partide oficiale, in ultimele doua impunandu-se poloneza.
In proba de dublu, Monica Niculescu si Vania King s-au calificat in semifinale, dupa ce cuplul italian Tathiana Garbin/Francesca Schiavone a abandonat. Pentru prezenta in semifinale, Niculescu si King vor primi un cec in valoare de 9.000 de dolari si 200 de puncte WTA. In penultimul act, cele doua vor intalni cuplul Chia-Jung Chiang (Taiwan)/Zi Yan /China).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.