Sport 10 August 2009 16:12
Conform tragerii la sorti care a avut loc vineri la Nyon, Steaua va juca in play-off-ul Ligii Europa cu irlandezii Saint Patrick's, CFR Cluj va juca cu FC Sarajevo din Bosnia Hertegovina, Dinamo va intalni formatia Slovan Liberec din Cehia iar FC Vaslui va juca impotriva AEK Atena din Grecia.
Steaua va disputa prima mansa a play-off-ul Ligii Europa pe 20 august pe teren propriu, in timp ce jocul retur o sa se dispute pe 27 august in Irlanda.

Gruparea din Ghencea va evolua urmatoarele doua partide de pe teren propriu din Liga Europa fara spectatori, dupa ce UEFA a sanctionat clubul ca urmare a bannerului ofensator afisat de fani la meciul cu Ujpest, din turul 2 preliminar.

"Ne-au dat dat doua etape, 30.000 de euro amenda si, daca se mai intampla, avem inca o etapa la cea mai mica problema. Jucam acasa fara spectatori, pierd cateva sute de mii de euro plus amenda de la UEFA. Am ajuns sclavul si prostul huliganilor sa joc cu portile inchise, nu mai stau la cheremul lor. Dupa ce ca pierd cateva sute de mii, mai fac si figuri, de ce sa suporte 20.000 de oameni pentru cateva sute. Nu convine sa avem doua etape de suspendare, o sa le arat eu huliganilor ca nu mai intra pe stadion", a anuntat Becali.

CFR - FC Sarajevo

CFR Cluj va juca in play-off-ul Ligii Europa din postura de castigatoare a Cupei Romaniei, si va juca prima mansa pe 20 august in Bosnia, in timp ce jocul retur o sa se dispute pe 27 august pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj.

Antrenorul clujenilor, Antonio Conceicao, este de parere ca ardelenii au un avantaj in fata bosniacilor, dar sustine ca dubla mansa trebuie tratata cu atentie. "Nu imi plac foarte mult echipele bosniace, pentru ca pe teren propriu au avantajul atmosferei fantastice. Nu cunosc formatia impotriva careia vom juca, dar ne poate pune probleme daca nu ne pregatim bine. Avem un program destul de dificil, cu meciuri in campionat si cupele europene si trebuie sa ne concentram", a afirmat portughezul la Sport.ro.

Dinamo - Slovan Liberec

Dinamo va juca în play-off-ul Ligii Europa din postura de ocupanta locului trei în clasamentul Ligii I, si va juca prima mansa pe 20 august in Romania, in timp ce jocul retur o sa se dispute pe 27 august in Cehia.

Borcea este de parere ca gruparea din Stefan cel Mare are prima sansa. "Cehii au echipe puternice, dar noi avem prima sansa. Nu trebuie sa tratam meciul asa cum le-am tratat pe cele cu Nijmegen sau Elfsborg", a spus Cristi Borcea la gsptv.

FC Vaslui - AEK Atena

FC Vaslui va juca in play-off-ul Ligii Europa dupa ce in turul 3 prelimanar a trecut de cipriotii de la Omonia Nicosia si va disputa prima mansa pe 20 august in Romania, in timp ce jocul retur o sa se dispute pe 27 august in Grecia.

Antrenorul lui FC Vaslui, Cristian Dulca, s-a declarat multumit de faptul ca va intalni AEK Atena in play-off-ul Ligii Europa, desi si-ar fi dorit sa joace cu Slavia Praga, si considera echipa greaca de doua ori mai puternica decat Omonia Nicosia, transmite corespondentul NewsIn.

"Dintre toate echipele aflate in grupa, eu imi doream sa jucam cu Slavia Praga pentru ca o cunosteam cel mai bine. Totusi, al doilea adversar a fost AEK Atena. E bine cu AEK, este un fel de Omonia la puterea a doua. Este un club puternic, de traditie, insa sunt convins ca putem trece si sa ajungem in faza grupelor. Pentru mine, este o tragere la sorti buna", a spus Dulca.


[FC Timisoara va juca cu VfB Stuttgart in play-off-ul Champions League]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.