Sport 7 August 2009 19:40
Fostul impresar Ioan Becali a declarat ca fundasul Stelei, Dorin Goian, a semnat prin fax un contract pe patru ani cu italienii de la Palermo, iar ros-albastrii vor incasa pentru el doua milioane de euro in rate de cate 500.000.
"Pot sa anunt acum ca Dorin Goian s-a transferat la Palermo si a semnat deja prin fax cu italienii. A contat mult si faptul ca acolo este antrenor Walter Zenga. Vineri dimineata vom pleca impreuna de la Aeroportul Baneasa pentru ca jucatorul sa efectueze vizita medicala, iar el va ramane acolo. Clubul Steaua va primi doua milioane de euro, iar salariul sau net va fi de 550.000 de euro, plus alte bonusuri de performanta. Nu mai poate aparea nicio surpriza, atunci cand spun eu ceva, asa e", a spus Becali la GSP TV.

Fost tehnician la Steaua, Walter Zenga a cerut conducerii clubului sa transfere un fundas central, iar in urma cu cateva zile s-a negociat pentru transferul lui Radu Stefan de la Lazio Roma, insa mutarea a esuat. Astfel, italienii s-au reorientat sper Dorin Goian, jucator pe care tehnicianul l-a pregatit atunci cand a fost la Steaua, scrie NewsIn.

Dorin Goian a venit la Steaua in sezonul 2004-2005 de la gruparea FCM Bacau, iar de atunci a strans aproximativ 150 de meciuri pentru ros-albastri in toate competitiile. El a castigat doua titluri de campion cu Steaua, a ajuns in semifinalele Cupei UEFA si a participat de 3 ori consecutiv in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.