Sport 7 August 2009 19:03
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat contractul de asociere cu edilii orasului Buftea pentru construirea unui Centru Tehnic de Pregatire Sportiva, proiect in care FRF va investi aproximativ 5 milioane de euro.
"A fost aprobat contractul de asociere in Consiliul Local Buftea si FRF, valabil pe o perioada de 49 de ani, iar conform acestuia se va constitui un Centru Tehnic de Pregatire Sportiva pe o suprafata de 4,77 hectare. FRF va investi in acest proiect aproximativ 5 milioane de euro. De asemenea, a fost aprobat si contractul cu firma ce va proiecta centrul si a fost stabilita si componenta comisiei care se va ocupa de gasirea unei firme care sa construiasca toata infrastuctura de la Buftea, iar aceasta este formata din Demostene Raducanu (presedinte), Vasile Filimon (vicepresedinte), Mihai Capatana, Hacic Garabet si Ion Cristea", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al forului condus de Mircea Sandu.

Potrivit NewsIn, membrii Comitetului Executiv al FRF au aprobat si trofeele fair-play pentru sezonul precedent, acestea fiind acordate de comisia de specialitate dupa cum urmeaza:

Trofeele fair-play: Echipe - Unirea Urziceni (Liga I), Ceahlaul Piatra Neamt (Liga a II-a, Seria I), Unirea Alba Iulia (Liga a II-a, Seria II), CSM Focsani, Steaua II, Victoria Bod, FC Arges II, CS Fortuna Covaci si FC Baia Mare (toate din Liga a III-a);

Antrenori: Cristian Pustai (Gaz Metan Medias, Liga I), Constantin Gache (Delta Tulcea, Liga a II-a) si Stefan Stoica (International Curtea de Arges, Liga a II-a);

Sportivi: Costin Lazar (Rapid).

Tot in cadrul sedintei de joi a CEx al FRF s-a stabilit componenta comisiilor de fair-play si de fotbal in sala. De asemenea, s -au introdus in Regulamentul Disciplinar al FRF prevederile referitoare la hotararea CEx al UEFA in ceea ce priveste arbitrajul, astfel incat cavalerii fluierului vor putea opri jocurile daca vor observa ca in timpul meciului, oricare dintre participanti manifesta un comportament rasist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.