Sport 7 August 2009 16:14
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat in exclusivitate, agentiei NewsIn, ca s-a inteles cu FC Arges pentru transferul mijlocasului Cristian Tanase, iar jucatorul va semna cu ros-albastrii un contract valabil pe 5 sezoane.
"Acum ma indrept spre penitenciar, dar m-am inteles deja cu Andrei Penescu pentru Tanase. In masina cu care mergem la penitenciar va fi si jucatorul cu mine, vom merge impreuna sa stam de vorba cu Cornel Penescu. Jucatorul este al Stelei si va semna un contract valabil pe 5 ani. Va avea un salariu de 120.000 de euro si nu i-am dat niciun ban la semnatura. Joi voi veni cu el la Bucuresti si va fi prezentat joi sau vineri in mod oficial. Am dat 1.800.000 de euro pe 50% din drepturile asupra jucatorului", a spus Becali, potrivit NewsIn.

Cristian Tanase de la FC Arges a fost ofertat si de FC Koln, care oferea in jur de doua milioane de euro pentru mijlocas, dar pentru el au mai existat si alte oferte, inclusiv cea de la Steaua.

Initial, patronul Stelei, Gigi Becali, a precizat ca este dispus sa ofere un milion de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucatorului sau un milion si jumatate pentru un transfer definitiv.

Finantatorul a precizat ca nu era dispus sa ofere o suma de bani atat de mare pentru un jucator roman, dar este convins ca Tanase este un fotbalist de mare perspectiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.