Sport 6 August 2009 20:35
Fostul jucator al Stelei, Antonio Semedo, a fost declarat oficial liber de contract de membrii Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor, dupa ce fotbalistul ajunsese deja la un acord cu oficialii ros-albastrilor.
In aceeasi situatie s-a aflat si dinamovistul Nicolae Mitea, care a fost declarat oficial liber de contract, dupa ce ajunsese la un acord cu oficialii din Stefan cel Mare pentru rezilierea contractului, scrie NewsIn.

In cazul memoriului depus de mijlocasul Nicolae Grigore impotriva Rapidului pentru recuperarea unor restante financiare, comisia a decis sa accepte plangerea jucatorului, astfel incat giulestenii sunt obligati sa achite toate datoriile catre fotbalist in termen de 5 zile de la pronuntarea deciziei.

In alta ordine de idei, cazurile Stefan Crisan-Universitatea Craiova, Vojislav Vranjkovic-Dinamo, Bornescu-Universitatea Craiova, FC Timisoara-David Sanchez si Gabi Balint-FC Timisoara au fost amanate pana la data de 11 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.