Sport 6 August 2009 19:53
Patronul Stelei, Gigi Becali, a salutat suspendarea de doua etape primita de Culio, precum si delegarea centralului Alexandru Deaconu si considera ca niciun arbitru nu isi permite sa nu arbitreze corect un meci dintre ros-albastri si CFR Cluj.
"Ceea ce a facut Culio este un act criminal. Nu avea nicio legatura cu faza respectiva, a venit, a calcat si a apasat pe piciorul adversarului. De Cadu nu spun nimic, nici nu trebuia sa fie pedepsit. La o faza de joc se intampla sa mai dai cu cotul, sa fii nervos", a apreciat Gigi Becali la GSP TV.

Becali s-a declarat apoi multumit de delegarea arbitrului bucurestean. "E foarte bun, un arbitru corect. Si ce daca este un arbitru bucurestean? Clujenii trebuie sa invete sa fie supusi Bucurestiului si cu asta basta! Am glumit. Nu isi permite nimeni sa nu fie corect la un meci Steaua-CFR", a fost de parere Gigi Becali, relateaza NewsIn.

Jucatorii echipei CFR Cluj, Emmanuel Culio si Ricardo Cadu, au primit cate doua etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplina a FRF si nu vor putea evolua astfel in derby-ul etapei a 2-a cu Steaua.

Partida dintre Steaua si CFR Cluj, din etapa a 2-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:45. Dupa prima etapa, ambele formatii au cate 3 puncte, dupa ce ardelenii au invins Unirea Urziceni (2-0), in timp ce ros-albastrii au trecut de Ceahlaul Piatra Neamt (2-0).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.