Sport 6 August 2009 17:22
Directorul general al lui Real Madrid, Jorge Valdano, a afirmat ca gruparea spaniola nu va mai efectua niciun transfer dupa achizitia lui Xabi Alonso de la Liverpool, relateaza Reuters.
Clubul va plati in schimbul mijlocasului cel putin 30 de milioane de euro, in timp ce presa engleza scrie ca suma de transfer este mai mare, relateaza NewsIn.

Alonso va efectua vizita medicala si va fi prezentat oficial inainte ca echipa sa plece joi in turneul din America de Nord.

"Xabi Alonso va fi foarte important pentru echipa noasta si a meritat ca Real Madrid sa lupte atat de mult pentru el. Au venit jucatori de valoare si suporterii sunt foarte multumiti de acest lucru. Dupa acest transfer nu mai cautam alti fotbalisti, ci vrem ca unii sa fie vanduti, deoarece lotul este destul de mare", a spus Valdano pentru postul de radio Cadena Ser.

Real Madrid a cheltuit in aceasta vara aproximativ 250 de milioane de euro pe transferuri si a adus jucatori precum Cristiano Ronaldo, Kaka si Karim Benzema. Antrenorul Manuel Pellegrini vrea ca lotul sa fie redus la 25 de componenti pana la finalul lunii august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.