Sport 5 August 2009 22:36
Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marti seara, ca fostul tehnician al gruparii din Stefan cel Mare, Mircea Rednic, si-a dat acordul pentru rezilierea pe cale amiabila a angajamentului care era valabil pana in vara lui 2010.
"Nu a contat aspectul financiar, am reziliat contractul in baza unui acord mutual. Dinamo si Rednic au mult mai multe momente placute decat neplacute impreuna. Mircea a avut performate atat ca jucator, cat si ca antrenor si nu sunt probleme intre noi", a spus Borcea, la GSP TV.

Potrivit NewsIn, antrenorul Mircea Rednic a renuntat sa mai pregateasca gruparea din Stefan cel Mare, dupa ce actionarii au decis sa-i acorde lui Cornel Dinu atributiunile de management sportiv. In prealabil, fostul antrenor al Rapidului a ratat toate obiectivele campaniei precedente.

Cu toate acestea, Rednic a negociat cu actionarii ramanerea in functie, dupa ce Ioan Ovidiu Sabau a refuzat oferta de a prelua Dinamo, dar a sistat tratativele din cauza conflictului cu Dinu.

Noul antrenor al lui Dinamo, italianul Dario Bonetti, a semnat in iunie un contract valabil pana in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.