Sport 5 August 2009 13:46
Dupa mai bine de doua luni in care a stat departe de teren, tenismenul iberic Rafael Nadal va reveni in competitie la Mastersul de la Montreal programat in perioada 8-16 august.
Cel care a facut anuntul a fost unchiul tenismenului, Toni Nadal, care ii este si antrenor: "Rafa va juca la Montreal. Asta e o veste buna pentru noi, dar nu va fi chiar in cea mai buna forma a sa".

Principalul obiectiv al lui Rafael Nadal la Montreal este sa se pregateasca pentru ultimul turneu de Mare slem al anului, US Open, programat la finalul lunii august, singurul pe care ibericul nu l-a cucerit, relateaza NewsIn.

La turneul de la Mare slem de la Roland Garros, Rafael Nadal a avut probleme la genunchi si a fost eliminat in optimi de Robin Soderling. Nadal a luat o pauza si a incercat ulterior sa revina la Wimbledon, dar cum ambii genunchi i-au facut probleme, a absentat, fapt care, coroborat cu victoria lui Federer in finala, a facut ca spaniolul sa piarda primul loc in clasamentul ATP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.