Sport 3 August 2009 23:54
Pilotul brazilian al scuderiei Ferrari, care in urma cu o saptamana a suferit un grav accident in urma caruia a fost spitalizat, a afirmat ca starea sa de sanatate este mult mai buna si vrea sa revina in circuit in cel mai scurt timp, informeaza AFP.
"Sunt norocos ca inca mai sunt in viata. Nu imi mai amintesc ce s-a petrecut atunci cu mine. Cand m-am trezit in spital, m-am intrebat ce caut acolo si am vrut sa-mi scot tubul de oxigen. Noroc ca fratele meu a fost langa mine si mi-a explicat ce s-a intamplat. Am avut mult ghinion la acel accident, dar, in acelasi timp, trebuie sa fiu fericit ca sunt inca in viata. Acum, tot ce vreau este sa o iau de la capat. Deja ma simt mult mai bine si sper ca in cel mai scurt timp sa urc din nou la volan", a spus Massa.

Dupa accidentul pe care pilotul brazilian l-a suferit in timpul calificarilor pentru Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, reprezentantii echipei Ferrari au anuntat ca septuplul campion mondial, Michael Schumacher, retras din activitate in 2006, il va inlocui pe Massa pana cand acesta din urma isi va reveni, relateaza NewsIn. [Schumacher revine in Formula 1]

Felipe Massa, in varsta de 28 de ani, a fost lovit de o piesa desprinsa de pe monopostul lui Rubens Barrichello, iar in urma loviturii a suferit o fractura craniana. Ulterior, acesta a petrecut cinci zile la sectia de terapie intensiva a unui spital din Budapesta. [VIDEO: Grav accident in timpul calificarilor la MP al Ungariei]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.