Sport 31 Iulie 2009 23:58
Gigi Becali s-a declarat extrem de incantat de jocul Stelei in partida cu Motherwell, castigata cu 3-0, si sustine ca echipa creata de Cristiano Bergodi este cea pe care a visat-o dintotdeauna, comparand-o cu Arsenal Londra.
"Steaua e o stea care incepe sa straluceasca. Asta e Steaua pe care o visam eu. A fost o descatusare in meciul de azi (ieri, n. red), s-a vazut ca suntem o echipa competitiva pentru Europa. Sa joci cum am jucat azi (ieri, n. red), sa pasezi cum am pasat, sa ai bara, sa faci spectacol, e ceva. Inca nu suntem in forta maxima incat sa se sperie Europa de noi, dar in curand echipele mari isi vor pune semne de intrebare asupra noastra", a spus Becali.

Finantatorul Stelei a precizat ca antrenorul Cristiano Bergodi are cel mai mare merit pentru evolutia formatiei ros-albastre pentru ca a reusit sa creeze un lot extrem de competitiv. "Bergodi a facut mare lucru aici, are o problema acum, nu mai stie cu cine sa joace. A facut o echipa buna si nu mai stie ce jucatori sa trimita pe teren. Jocul de azi (ieri, n. red) m-a uns la suflet, Bergodi a facut o echipa cum imi place, cu multi jucatori tineri, asa cum voiam eu. Asta ii ceream si lui Lacatus, si celor care erau inainte. Acum, Bergodi a facut Arsenal de Romania, asta a reusit el la Steaua. Chiar am zbierat la pauza, m-am descatusat, asta e Steaua pe care am poftit-o", a mai afirmat acesta.

Steaua s-a impus, joi, scor 3-0, pe teren propriu, in fata formatiei scotiene Motherwell, in prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Europa, intr-un meci in care a ratat si un penalty, si a ajuns la al treilea succes consecutiv in aceasta competitie dupa cele cu Ujpest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.