Sport 31 Iulie 2009 14:48
Fostul atacant al gruparii scotiene Motherwell, Paul McGrillen, a incetat din viata la varsta de 37 de ani, a anuntat ieri site-ul oficial al adversarei Stelei din Liga Europa.
"Gandurile noastre se indreapta catre familia si prietenii lui in aceste momente triste", se arata intr-un comunicat al clubului scotian.

Presa britanica scrie ca Paul McGrillen a fost gasit mort in casa sa in noaptea de miercuri spre joi, acesta fiind al patrulea fotbalist castigator al Cupei din 1991 care isi pierde viata, dupa Davie Cooper, Phil O'Donnell si Jamie Dolan.

McGrillen a castigat in 1991 Cupa Scotiei alaturi de FC Motherwell si a evoluat in aproape in 100 de partide pentru clubul scotian, reusit sa marcheze 13 goluri, relateaza NewsIn.

Fostul atacant a mai evoluat la Falkirk, Airdrie, East Fife, Stirling Albion, Partick Thistle, Clydebank, Stenhousemuir, Stranraer, Bellshill Athletic si, ultima data, la Bathgate Thistle, club pentru care a jucat intr-un meci amical impotriva lui Motherwell chiar saptamana trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.