Sport 30 Iulie 2009 19:45
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a fost suspendat doua etape si a primit o amenda de 6.800 lei pentru protestele si injuriile adresate arbitrilor care au oficiat meciul dintre Unirea Urziceni si CFR Cluj, din Supercupa Romaniei, informeaza miercuri site-ul oficial al FRF.
O alta masura pe care a luat-o Comisia de Disciplina a fost suspendarea pentru o etapa a jucatorului Ciprian Deac (CFR Cluj) si amendarea acestuia cu 740 lei, pentru cumulul a doua cartonase galbene luate in meciul cu Unirea Urziceni, din Supercupa Romaniei, relateaza NewsIn.

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat agentiei NewsIn, ca decizia Comisiei de Disciplina de a-l suspenda doua etape pe Dan Petrescu este corecta, insa a completat ca i se pare ciudat ca brigada de arbitri care a condus partida cu CFR Cluj va fi judecata ulterior.

"Nu am nicio indoiala, decizia Comisiei de Disciplina este una regulamentara. Totusi, nu este normal sa se judece efectul inaintea cauzei. Dan Petrescu a protestat pentru ca arbitrul Georgian Ionescu a gresit. Culio si Cadu, care trebuiau eliminati, nu au fost inca judecati, la fel ca si arbitrul partidei. Ma intreb, nu este ceva in neregula?"
, a spus Stoica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.