Sport 30 Iulie 2009 10:24
Fanii i-au criticat atat pe jucatorii echipei, care sunt lipsiti de performanta,dar si pe membrii din conducerea clubului, in frunte cu Valeriu Argaseala
"Daca Gigi era suporter al Stelei, ar fi trebuit sa fie prezent la conferinta de presa sau macar sa asiste la ea. Nu ii cerem decat sa se comporte ca un patron al unei echipe ca Steaua. Unii dintre fanii Stelei au pretentii in ceea ce priveste conducerea, el nu e o persoana pe care o dorim ca om, ca si caracter. Protestul nu se va termina prea curand. Nu exista cale de impacare cu Gigi Becali. Vom incuraja echipa, dar vom continua protestul impotriva lui pana cand cineva va intelege ca a fi patron la Steaua inseamna o responsabilitate uriasa", a spus Alexandru Tofan, unul dintre liderii galeriei ros-albastre, relateaza NewsIn.

Suporterii nu vor sa faca pace nici cu Valriu Argaseala, care in opinia lor vrea doar sa isi protejeze imaginea si nu are un cuvant de spus in club, fiind dezamagiti si de prestatia jucatorilor, care nu se dedica suta la suta pentru echipa.

Liderul suporterilor a explicat si bannerul de la meciul tur cu Ujpest, care a generat un scandal in mass media si in randul opiniei publice. "A fost scris de cineva care cunostea limba maghiara, nu e revendicat de nimeni. Acel banner a fost o replica la ceea ce au facut fanii unguri de cand au sosit in Romania si pana la stadion. Au aruncat cu sticle cu urina in gara, ne-au facut tigani si multe altele. Cineva s-a simtit atat de lezat incat a afisat acel banner", a afirmat Tofan, adaugand ca fanii Stelei nu sunt rasisti si ca mesajul de pe banner facea referire strict la fanii lui Ujpest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.