Sport 29 Iulie 2009 20:55
Autoritatile au deschis o ancheta dupa ce doi muncitori au murit in timp ce montau scena pentru un concert Madonna pe stadionul Velodrome si au anuntat ca arena s-ar putea sa fie inchisa in urmatoarele doua luni, informeaza editia online a L'Equipe.
"Probabil ca va dura doua luni pana cand se va termina, in cel mai rau caz. Nu putem muta 60 de tone de metal in timp ce se desfasoara o ancheta criminalistica. Trebuie investigate cauzele accidentului, iar acest lucru cere minutiozitate si timp, plus masuri de precautie", a explicat procurorul Jacques Dallest.

In urma accidentului produs pe stadion, doi muncitori au murit, iar alti 36 au fost raniti, informeaza NewsIn.

Clubului Olympique Marseille s-ar putea sa joace primele meciuri ale sezonului pe o alta arena, iar in pericol sa nu se dispute pe Velodrome sunt partidele cu Lille, din 16 august, si Bordeaux, din 30 august.

De asemenea, stadionul trebuia sa gazduiasca la 22 august si meciul de rugby Toulon-Metro Racing, dar si intalnirea dintre Marseille si Montpellier, la 19 august. Formatia franceza ar putea juca si primul meci din Liga Campionilor pe un alt teren.

Presedintele lui Marseille, Jean-Claude Dassier, se va intalni marti cu presedintele Ligii Franceze de Fotbal, Frederic Thieriez, pentru a gasi o solutie potrivita, iar miercuri va avea loc o noua intalnire la Stade Velodrome pentru a se lua o decizie definitiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.