Sport 29 Iulie 2009 20:52
Finantatorul Stelei este de parere ca argentinianul Culio de la CFR Cluj a avut o intrare "de criminal" asupra lui Frunza, in Supercupa cu Unirea Urziceni, si ar trebui sa nu mai joace fotbal pe vreun teren din Romania.
"Culio ala credeam ca e un baiat curat, dar ce a facut la Supercupa... Asta e criminal! Asta trebuie suspendat 6 luni, dat afara din Romania sa nu mai joace fotbal deloc", a spus Becali care a adaugat: "Astia de la CFR nu prea au jucat mingea, asa cum se face in fotbalul mare. Ei au jucat mai mult la picioare si cred ca Pazkany si Muresan le-au cerut asa jucatorilor, mai ales ca aveau primul meci cu Unirea Urziceni. Asemenea criminal nu am mai vazut. A intrat tare si a mai si apasat asa ca sa ii rupa piciorul jucatorului de la Urziceni", a spus Becali, potrivit NewsIn.

Patronul ros-albastrilor considera ca arbitrul Georgian Ionescu a avut o prestatie sub orice critica in Supercupa si nu a luat deloc masurile care trebuie. "Asa ceva ca la Supercupa nu am mai vazut. A mai facut Serea ala unele, dar ca asta? Au fost 4 rosii si nu a dat niciunul. Copiii aia de la Urziceni jucau fotbal. Cand l-am vazut pe Frunza, am crezut ca e Balan si de ala imi era mila pentru ca a trecut prin multe lucruri grele. Cand l-au calcat pe picior, mi-a fost asa mila de el. Fotbal agresiv nu mai exista, se joaca mereu numai mingea. Arbitrul amendeaza tot", a spus Becali.

Finantatorul stelistilor a mai afirmat ca CFR Cluj avea inainte influente in arbitrajul romanesc, la unii oameni "care sunt acolo unde trebuie", insa nu stie daca acum acestia mai controleaza cavalerii fluierului: "Nu stiu daca mai au pile pe la arbitri, dar au la alte nivele. Au pile la DNA, dar si la cel mai inalt nivel, la presedintele Romaniei".

Arbitrul Georgian Ionescu a condus la centru Supercupa Romaniei, dintre Unirea Urziceni si CFR Cluj, scor 3-4 (dupa executarea loviturilor de departajare), iar dupa joc a fost acuzat dur de antrenorul Unirii, Dan Petrescu, si de oficialii echipei ca a avut un arbitraj sub orice critica si a avantajat clar gruparea clujeana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.